En klokkebok eller et kunstverk? Ja takk begge-deler

Ved oppstart av Den Magiske Urmakeren så var forfatterne Fredrik Opheim og Simen Moesgård på jakt etter en illustrator som kunne visualisere prosjektet.

Valget falt tidlig på Kristin Askland.

Kristin er en svært talentfull illustratør. Ettersom at både Fredrik og Simen har vært og er grunder, så ønsket man å ta sjansen på noen som var i startfasen som Kristin var.

-Kristin kom inn og løftet prosjektet fra dag en. Vi var helt imponert over hva hun klarte å levere og har vel sagt siden at det er henne som kommer til å skape de store verdiene for oss, forteller Simen.

-Det er rene kunstverk som Kristin produserer, hun har vært ekstremt flink og har virkelig forstått hva vi har sett for oss.

Hovedpersonen selv har synes at boken har vært morsom å arbeide på, og er fornøyd med det hun har bidratt med.

-Det å få utvikle karakterene og omgivelsene i fortellingen sammen med Fredrik og Simen har vært lærerikt, og veldig gøy å være med på. Det var uvant og nytt å illustrere klokker ettersom jeg tegner mye dyr, og natur til vanlig. Så denne boken har vært en skikkelig morsom utfordring! Det blir veldig gøy å se hvordan boken blir mottatt av forskjellige, – små som store. Jeg tror klokkeinteresserte, men også de som liker en spennende fortelling nå får kombinert disse to på en gøy måte, forteller Kristin.